REVOLUTIONAIRE
manier om jouw
IT-droombaan
te vinden!

Anoniem, Gratis en zonder recruiter spam op zoek naar jouw droombaan. Dat kan met de Magisco app!

Anonymous

Je blijft Anoniem

Tot het punt dat JIJ aangeeft niet meer anoniem te willen zijn. Geen irritante spam van recruiters dus.

Soft skills Matching

Geweldige kansen die écht bij jou passen

Geweldige aanbiedingen van bedrijven waarvan de binnenkant perfect bij jou past.

Clock

Bespaar tijd en moeite

Binnen 10 minuten solliciteren via je telefoon bij bedrijven waarvan je weet dat die bij jou passen (geen tijdverspilling dus)

Overal hetzelfde..

Recruitment is tegenwoordig overal hetzelfde. Links en rechts krijg je banen aangeboden omdat je voldoet aan de functie eisen zoals werkervaring en opleidingsniveau. Bedrijven en recruiters vergeten alleen 1 ding: uit de praktijk en uit onderzoek blijkt dat al deze voorwaarde irrelevant zijn als je je niet thuis voelt binnen het bedrijf.

75%

Gaat binnen een jaar weg omdat ze zich niet thuis voelen bij de cultuur van een organisatie.

Misschien herken je één van de volgende situaties?

  • Je hebt een goed salaris, maar voelt je elke dag toch niet 100% op je plek. Een hoog salaris is niet voldoende om het plezier en een fijne werkomgeving te compenseren; je zit er tenslotte het merendeel van je week.
  • Je ziet dagelijks passende vacatures voorbij komen, maar je hebt geen idee of ze - de bedrijven - bij je passen.
  • Recruiters zitten je op de huid en je merkt dat ze allemaal iets van je willen zonder dat ze echt om jou als persoon geven.

Daarom doen we het bij Magisco anders..

Ongeacht of er nu een goede aanbieding tussen die vele aanbiedingen zit of niet; je neemt ze waarschijnlijk niet echt meer serieus en sommige lees je niet eens meer. En dat is zonde, want misschien loop je zo wel jouw perfecte baan mis. Een baan bij een bedrijf dat veel beter bij jou past dan je huidige werkgever.


Precies om deze reden doen we het bij Magisco helemaal anders:

  • Bij Magisco blijf je anoniem tot het moment dat jij zelf aangeeft contact te willen met een bedrijf. Jij hebt dus de touwtjes in handen (omgekeerde rollen :-))
  • Maggy (onze alleskunnende matchmaker) zorgt ervoor dat jij een selectie van bedrijven te zien krijgt waarin jij je WEL thuis zult voelen. Hoewel zij nog steeds waarde hecht aan de functie vereisten, gaat zij nu eerst uit van jouw persoonlijke voorkeuren qua werkomgeving, bedrijfscultuur en favoriete collega's.

Vandaar onze slogan:

IT’s connecting, not recruiting

Meet Maggy van Magisco

Maggy is de alleskunnende matchmaker van Magisco. Na het downloaden van onze app helpt zij je bij het maken van een persoonlijk profiel dat perfect bij jou past.

Jup, het is én blijft GRATIS.

Maggy matching
>