Het vrolijke gezicht van onze roodharige, alleskunnende matchmaker is je vast niet ontgaan. Deze unieke verschijning – genaamd Maggy kom je veelvuldig tegenkomen in de app.

En niet zonder reden.

Maggy is het hart van Magisco, onze cupido die zorgt voor de perfecte match. Zij is het brein (algoritme) achter de matches die we maken bij Magisco.

Bij Magisco zeggen we ook letterlijk “All you need is Maggy” in plaats van “All you need is love” zoals Robert ten Brink zou zeggen.

*start romantisch muziekje*

Okee kidding.. Maar..

Een duizendpoot op een missie

Bij het starten van de Magisco app staat zij op jou te wachten. Nee, niet bij het altaar.. Maar door middel van een simpele chat aan het begin van de Magisco app wilt Maggy jou goed leren kennen om zo samen met jou een persoonlijk profiel te creëren.

Met de informatie waarmee jij later je profiel aanvult, update zij constant jouw persoonlijke lijst met vacatures die het beste bij jou passen.

Maggy matching

 

Haar missie? Samen met jou het allergrootste succes van jezelf te maken! Het succes dat begint met het vinden van een IT-droombaan.

Ze selecteert daarom niet alleen geweldige matches van vacatures. Ze zoekt bedrijven waarbij jij je thuis voelt en optimaal kan presteren.

Win-Win! Want wie gelukkig is op zijn plekje, haalt meer uit zichzelf, heeft meer kans om te groeien en zal ook het bedrijf sneller en veel beter vooruit helpen dan iemand die minder op zijn plek zit.

Heel flexibel

Is er een shift in mindset? Of kijk je naar aanleiding van een voorgaande situatie anders tegen dingen aan? Jouw profiel kun je op elk gewenst moment aanpassen én uitbreiden.

Wij adviseren om jouw profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Hoe beter Maggy jou leert kennen, hoe groter de kans is op een perfect passende match.

Geef haar een kans

Met alle recruiter spam van tegenwoordig begrijpen we dat je sceptisch bent, maar geef Maggy een kans 🙂

Gegarandeerd (oké 99% zeker) dat Maggy een IT-droombaan voor je vind. Ze noemen haar niets voor niets super(wing)woman. Alleen de S ontbreekt nog op haar chest 😉Download de Magisco app

GESCHREVEN DOOR:

Wesley Bosman

Wesley maak je gelukkig met de nieuwste technologie. Vooral met nieuwe gadgets of gave software welke ons leven makkelijker maken. Daarnaast interesseert psychologie en het menselijk lichaam hem als geen ander.

"Waarom doen we eigenlijk wat we doen? En hoe kan dat beter?" zijn 2 vragen die hem voornamelijk bezig houden.

Hij is er van overtuigd dat het anders kan en beter moet voor IT'ers: GEEN recruiter spam meer, MEER nieuwe kansen en BETER passende organisatie voor elke IT'er.

Met de gratis Magisco app wil hij een revolutie in gang zetten - liever vandaag nog dan morgen pas.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>