2020 ziet er qua technologie veelbelovend uit, de ontwikkelingen gaan harder dan ooit.

De beste manier om de nieuwste technologische ontwikkelingen te volgen en helemaal up-to-date te zijn, is waarschijnlijk wel het bijwonen van tech events. In 2020 staan er heel wat gave tech events op de planning. De 7 beste tech events van 2020 heb ik voor je op een rijtje gezet.

Tech events 2020

Mis ik iets? Laat het me dan zeker weten via een reactie onderaan dit artikel 😀 En nee, het zijn geen affiliate (referral) links 🙂

1) Europe 2020 Big Four

Op 1 en 2 juli 2020 vindt één van de grootste tech events van Europa hier in Nederland (RAI in Amsterdam) plaats. RAI Amsterdam is dan compleet gevuld en opgedeeld in 5 verschillende categorieën:

Een groot en heel veelzijdig tech event. Vorig jaar waren er veel interessante en vooral inspirerende sprekers en ik verwacht dat het in 2020 niet anders zal zijn! Hier kun je tickets bestellen.

2) Codemotion 2020

Één van de grootste tech events voor software developers. 2 volle dagen met 80 verschillende internationale sprekers en de beste bedrijven.

Het go-to tech event voor jou als software developer waarbij je alles leert over de nieuwste trends en ontwikkelingen in software development. Gave onderwerpen die op het programma staan zijn: AI, ML, Big Data, Front-End, Cybersecurity, Serverless, Software Architecture, VR, UX.

Hier kun je tickets bestellen voor 27 en 28 mei in de Kromhouthal in Amsterdam.

3) Future Tech (Microsoft)

Ook een groot tech event, maar iets specifieker. Vooral interessant voor developers of IT’ers die werken met .NET-technologieën zoals .NET Core, ASP.NET Core, Azure en anderen.

Logischerwijs vindt je hier alles over de nieuwste Microsoft technologieën, maar ook alles over Artificial Intelligence (AI) / Machine Learning, Mixed Reality (Virtual Reality / Augmented Reality), Security.

Dit event is op 25 maart 2020 te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier kun je tickets bestellen.

Specifieke Tech events

Ten slot kwam ik ook nog deze 4 specifiekere, maar volgens mij wel hele gave events tegen:

4) Frontend Developer Love 2020

3 volle dagen (19 – 21 februari @ Theater Amsterdam) speciaal voor frontend developers . Veel internationale en interessante sprekers en veel uitgebreide onderwerpen. Het programma voor die 3 dagen kun je hier inzien.

5) React Summit 2020

Een 4-daags event (15-18 april @ Kromhouthal in Amsterdam) voor als je meer over React en React Native wilt leren.

Het zijn geen 4 volle dagen gevuld met sprekers. Er is 1 dag gevuld met internationale sprekers, 2 dagen zijn gevuld met verschillende React workshops (een overzicht van alle workshops vind je hier) en meetups en de laatste dag is een tour day (geen idee the f*ck dat eigenlijk inhoudt?)

6) Vue.js Amsterdam

’s Werelds grootste (zoals ze zelf zeggen) vue.js event met 20+ internationale sprekers. 2 volle dagen (20-21 februari @ Theater Amsterdam) waarin je alles leert over vue.js development (inclusief Vue 3). Alle informatie over het programma en tickets vind je hier.

7) Unmanned Systems expo

Iets verder reizen (Essen, Duitsland) dan de andere events hierboven, maar wel één speciaal gericht op alles over robotica en onbemande systemen.

Dit 2-daagse event (14-16 januari 2020) is een mix van technische demonstraties, een gevuld programma met verschillende sprekers en verschillende commerciële stands.

Als je een jaar langer geduld hebt, hoef je minder ver te reizen –> hetzelfde event vind dan plaats in Ahoy in Rotterdam van 12 tot 15 januari. Meer informatie vind je hier.

Zien we elkaar?

Ben je van plan één van deze tech events bij te wonen? Laat het me weten in een reactie hieronder! 😀

GESCHREVEN DOOR:

Wesley Bosman

Wesley maak je gelukkig met de nieuwste technologie. Vooral met nieuwe gadgets of gave software welke ons leven makkelijker maken. Daarnaast interesseert psychologie en het menselijk lichaam hem als geen ander.

"Waarom doen we eigenlijk wat we doen? En hoe kan dat beter?" zijn 2 vragen die hem voornamelijk bezig houden.

Hij is er van overtuigd dat het anders kan en beter moet voor IT'ers: GEEN recruiter spam meer, MEER nieuwe kansen en BETER passende organisatie voor elke IT'er.

Met de gratis Magisco app wil hij een revolutie in gang zetten - liever vandaag nog dan morgen pas.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>